LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

UN NOU TIP DE CONCEDIU: cum au dus hotelurile luxul la un alt nivel. Aţi fi dispuşi să petreceţi un concediu aşa? - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 27 iulie 2018 502 afişări

Dormitul sub stele nu înseamnă neapărat să te întinzi pe iarba şi să ai parte de experienţele obişnuite – nu neapărat plăcute - care se leagă de o astfel de activitate.

În prezent, există hoteluri răspândite în toată lumea care oferă turiştilor paturi de lux - în aer liber, după cum reiese dintr-un articol al publicaţiei britanice Daily Mail.

Iată câteva exemple:

Tinyeleti Treehouse, Parcul Naţional Kruger, Africa de Sud

Construit la înălţimea copacilor răspândiţi în această regiune, patul în aer liber din acest complex turistic oferă o privelişte asupra râului Sabie şi vieţii sălbatice din parcul naţional Tinyeleti

Preţul cazării se situează în jurul a 250 de euro pe noapte.


Jantara Wilderness Camp, Parcul Naţional Pench, India

Patul în aer liber de aici ste inspirat de stilul tradiţional al fermierilor din regiune care obişnuiau să doarmă afară, astfel încât să îşi supravegheze recoltele.

Înainte de culcare, poţi să vezi aici – dacă îţi doreşti -  tigri, leoparzi, câini sălbatici.

Preţul cazării variază, dar încep de la 300 de euro pentru o experienţă all inclusive, care să includă patul aflat sub stele.


L'Albereta, Bergamo, Italia

Potrivit Daily Mail, L'Albereta Cabriolet Suite este alegerea potrivită pentru cei care îşi doresc serviciile unui hotel cochet, dar şi experienţa somnului sub stele. Dormitorul din camerele de hotel de aici sunt prevăzute cu tavanuri retractabile.

Preţul cazării pentru două persoane este de 300 de euro.


Amangiri, Utah, Statele Unite

Aflat la câteva ore de condus de Marele Canion, acest hotel are camere prevăzute cu două paturi: unul la interior, iar altul în aer liber.

Camerele au şi o terasă privată prevăzută cu şemineu, piscină, duşuri şi un bar. Preţurile pornesc de la 4.315 euro pentru o noapte de cazare.


Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.