Bigstep îşi extinde reţeaua de magazine cu o nouă locaţie în Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 26 iulie 2018 141 afişări

Bigstep, reţeaua locală specializată în încălţăminte pentru copii, deschide al cincilea magazin în Băneasa Shopping City. Lansarea, prima din procesul de rebranding al companiei, a presupus o investiţie de 80,000 de euro.

Bigstep îşi extinde reţeaua de magazine cu o nouă locaţie în Capitală

În 2017, Bigstep a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ un milion de euro, iar estimările pentru anul 2018 se apropie de 1,2 milioane de euro.

La şapte ani de la deschiderea primului magazin, Bigstep trece printr-un proces de rebranding şi anunţă noi investiţii în 2018 şi 2019. Magazinul din Băneasa Shopping City va fi urmat până la finalul anului 2019 de alte trei deschideri – una în Timişoara, Iaşi şi alta într-o locaţie de tip outlet. În paralel cu investiţiile pe plan local, în următorii doi ani, compania urmăreşte extinderea pe piaţa internaţională.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.