Cine este atacatorul care a ucis opt oameni în centrul oraşului New York

Postat la 01 noiembrie 2017 36 afişări

Autorul atacului din metropola americană New York este un bărbat în vârstă de 29 de ani, care avea asupra lui două arme cu aer comprimat, a declarat marţi şeful poliţiei din New York, comisarul James P. O'Neill, relatează site-ul televiziunii CNN. Atacatorul locuia în New Jersey şi lucra ca şofer pentru compania Uber, informează presa internaţională.

Cine este atacatorul care a ucis opt oameni în centrul oraşului New York

El a fost identificat ca fiind Sayfullo Saipov. Bărbatul este de origine uzbekă şi trăieşte în SUA din 2010. Asupra lui au fost descoperite o armă de paintball şi un pistol cu bile. Acesta are adresa de domiciliu în oraşul Tampa, statul Florida. Anchetatorii analizează şi o posibilă legătură a bărbatului cu anumite persoane din statul New Jersey, unde ar fi locuit, potrivit aceloraşi surse. Acesta lucra ca şofer la compania Uber. 

Atacatorul a fost împuşcat în abdomen de către poliţişti şi a fost transportat la spital, urmând a fi operat.

Citiţi mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.