Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume

Postat la 01 noiembrie 2017 141 afişări

Françoise Bettencourt-Meyers este moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal după moartea recentă a mamei sale, Liliane Bettencourt, devenind astfel cea mai bogată femeie din lume.

Cum arată moştenitoarea companiei de cosmetice L'Oreal. Este cea mai bogată femeie din lume

La vârsta de 64 de ani, Françoise Bettencourt-Meyers a moştenit o avere de 42,3 miliarde de dolari. Familia sa, care a fondat grupul L'Oreal în anul 1907, are 33% din acţiunile companiei şi, în luna mai, acestea valorau 107,5 miliarde de dolari, notează Adevărul.

 

Fiind sigurul copil al Lilianei Bettencourt, Françoise Bettencourt-Meyers a moştenit şi cel puţin jumătate din proprietăţile deţinute de mama sa, printre care se numără o vilă într-o suburbie din Paris, o casă pe Brittany Coast şi o insulă în Sicilia.

 

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.