Cine este Andrei Popescu, noul General Manager din spatele Freshful, pariul de 5 mil. euro al eMag pe un hypermarket de produse alimentare proaspete

Postat la 21 octombrie 2021 285 afişări

Cine este Andrei Popescu, noul General Manager din spatele Freshful, pariul de 5 mil. euro al eMag pe un hypermarket de produse alimentare proaspete

Andrei Popescu este General Manager Freshful, cea mai nouă platformă de livrare online pentru produse alimentare proaspete din România lansată de eMAG în octombrie 2021.

Anterior, el a fost Director Comercial şi mai apoi Country Manager pentru eMAG Bulgaria.

Popescu lucrează de 6 ani şi jumătate pentru eMAG.

El a absolvit Future 25, un program eMAG de dezvoltare a noii generaţii de lideri. Are experienţă în e-commerce şi vânzări, precum şi de capital uman, lucrând în calitate de consultant pentru una dintre firmele de consultanţă Big 4. El are un Masterat în Cercetări Avansate în Finanţe de la Academia de Studii Economice şi MBA-uri la Maastricht School of Management şi Yale School of Management. În timpul liber, lui Andrei îi place să călătorească, să alerge şi să practice tenis şi sah.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emag,
alimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.