Cine e romanul care a depus 8.000 de CV-uri intr-un an. De ce crede ca e in continuare somer

Postat la 14 februarie 2011 168 afişări

Robert Moreanu, absolvent a doua facultati, a reusit in 2010 trista performanta de a fi candidatul cu cele mai multe CV-uri depuse pe un site de recrutare: 7.996, adica o medie de aproape 22 pe zi. Spune ca s-ar multumi si cu un salariu de 500 de euro.

Intai e usor ezitant, pana isi gaseste cuvintele potrivite. Dupa cateva minute, orice urma de trac dispare. E firesc, anul trecut a avut cate doua-trei interviuri pe saptamana, in cautarea unui loc de munca. Nici macar nu stie ca a reusit trista performanta de a fi candidatul cu cele mai multe CV-uri depuse pe portalul de recrutare bestjobs.ro. Nu s-a limitat la un singur site, ci a apelat la toate, indiferent de jobul disponibil, de specializarea necesara ori de salariul oferit. "Am aplicat de atatea ori pentru ca m-am gandit ca asa am mai multe sanse de reusita. Nu am urmarit insa decat ofertele cu contract de munca. Dar... nu cred ca interviurile sunt concludente, angajatorii vor numai oameni cu experienta si poate nu fac cele mai bune alegeri", crede Moreanu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-e-romanul-care-a-depus-8-000-de-cv-uri-intr-un-an-de-ce-crede-ca-e-in-continuare-somer-7982547
7982547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.