Charlie Sheen se întoarce

Autor: Ana Raduta Postat la 28 octombrie 2011 19 afişări

Charlie Sheen se va întoarce în televiziune anul viitor într-un serial de televiziune, denumit "Anger Management".

Producătorii showului au căutat timp de 10 luni un post TV care să-l difuzeze, în cele din urmă, FX fiind cel care a confirmat că va lua drepturile de difuzare. Potrivit BBC, în primă fază FX va rula 10 episoade, începând cu vara lui 2012.

Charlie Sheen, în vârstă de 46 de ani, va juca rolul unui terapeut specializat în controlul furiei, ale cărui metode de tratament generează haos în rândul pacienţilor săi. Serialul este bazat pe filmul omonim realizat în anul 2003, cu Jack Nicholson şi Adam Sandler în rolurile principale.

În luna martie, actorul a fost eliminat din distribuţia celebrului serial de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate", în urma mai multor scandaluri în care a fost implicat şi care au devenit publice.

Producţia showului va demara în prima parte a anului 2012. John Landgraf, preşedintele staţiei FX a descris showul ca fiind "minunat, haios, care îi permite lui Charlie Sheen să-şi manifeste talentul şi abia aşteptăm să-l vedem jucând".

În perioada în care a jucat rolul lui Charlie Harper în serialul "doi bărbaţi şi jumătate", Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune. În acea perioadă, câştiga 1,25 de milioane de dolari pe episod. Dacă în primă fază producătorii serialului au amânat începerea filmărilor pentru a-i da lui Sheen timp să urmeze un program de reabilitare, după ce acesta l-a insultat în mai multe emisiuni televizate pe Chuck Lorre, creatorul serialului, a fost luată decizia de a-l elimina definitiv din distrubuţie. În momentul de faţă, locul lui Charile Sheen a fost luat de Ashton Kutcher al cărui personaj încă nu a reuşit să atragă la fel de mulţi fani ca Charlie Harper.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/charlie-sheen-se-intoarce-8912942
8912942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.