CFR a alocat 500 de milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii feroviare în primul semestru

Postat la 06 septembrie 2017 124 afişări

CFR SA a alocat, în primul semestru al acestui an, 500 de milioane de lei pentru programul de întreţinere, reparaţii curente şi reparaţii capitale la infrastructura feroviară, finanţat din surse proprii şi din fonduri de la bugetul de stat, se arată într-un comunicat transmis miercuri de companie.

CFR a alocat 500 de milioane de lei pentru reabilitarea infrastructurii feroviare în primul semestru

„Programul de întreţinere, reparaţii curente şi reparaţii capitale, finanţat din alocaţiile de la bugetul de stat, în valoare totală de 196,1 milioane de lei, şi din surse proprii ale companiei, în valoare totală de 295,5 milioane de lei, cuprinde 284 de proiecte structurate la nivelul celor 8 regionale de cale ferată pe o gamă complexă de lucrări la linii, terasamente, poduri, podeţe, tuneluri, instalaţii şi treceri la nivel”, precizează CFR SA.

La capitolul întreţinere şi reparaţii curente, s-au semnat în prima jumătate a acestui an 47 de contracte de lucrări, 30 de proiecte sunt în evaluare, 12 proiecte sunt în curs de licitaţie, iar alte 10 proiecte au fost transmise pentru validare şi urmează a fi lansate pe SEAP.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.