Cezar Preda: Vitejii de la Bucureşti, care se fofilează, să vină la Buzău şi să obţină rezultate

Postat la 14 februarie 2014 31 afişări

Deputatul PDL Cezar Preda spune că nu va reveni asupra deciziei de a demisiona din funcţiile deţinute în partid şi îi invită pe "vitejii de la Bucureşti", care "se fofilează", să vadă "cum e la Buzău" şi să obţină rezultate mai bune decât cele obţinute de el, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cezar Preda: Vitejii de la Bucureşti, care se fofilează, să vină la Buzău şi să obţină rezultate

 Cezar Preda a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că nu va reveni asupra deciziei şi nu va prelua din nou conducerea organizaţiei buzoiene a PDL.

Precizarea a venit după ce miercuri, prezent la Buzău la Biroul Permanent Judeţean al partidului, Cătălin Predoiu declara că se poartă discuţii cu Cezar Preda pentru ca acesta să revină în fruntea filialei buzoiene a PDL.

"Vitejii de la Bucureşti se fofilează toţi. E uşor să spui de Buzău, dar îi invit pe cei din BPN care nu sunt şefi de organizaţii şi care vin din organizaţii foarte puternice ale partidului să vină aici şi să obţină rezultate nemaipomenite. Dar, după cum vedeţi... Eu nu ştiu ce speră ei, treaba lor, decizia mea e clară, nu o să revin sub nicio formă, am treaba mea ca deputat şi voi sprijini partidul peste tot", a declarat Cezar Preda.

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, miercuri, la Buzău, că soluţia "cea mai bună" pentru organizaţia buzoiană a partidului este "revenirea lui Cezar Preda" în fruntea filialei.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cezar-preda-vitejii-de-la-bucuresti-care-se-fofileaza-sa-vina-la-buzau-si-sa-obtina-rezultate-12083514
12083514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.