Cezar Preda: Băsescu a vrut să facă un partid de măicuţe, nu i-a ieşit, a făcut partid de frustraţi

Postat la 07 octombrie 2013 32 afişări

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a lansat, luni, un atac la adresa Partidului Mişcarea Populară şi a lui Traian Băsescu, spunând că preşedintele "a vrut să facă un partid de măicuţe, dar nu i-a ieşit" şi a făcut "un partid de frustraţi", adăugând: "Atât a putut, atât a făcut ".

Cezar Preda: Băsescu a vrut să facă un partid de măicuţe, nu i-a ieşit, a făcut partid de frustraţi

 Vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a declarat, într-o conferinţă de presă, că din Partidul Mişcarea Populară fac parte "oameni fără niciun Dumnezeu", iar Traian Băsescu "a încercat să facă un partid de măicuţe, dar nu i-a ieşit" şi a făcut "un partid de frustraţi", transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a lansat acest atac după ce săptămâna trecută preşedintele fundaţiei, Marian Preda, s-a aflat la Buzău pentru a lansa Mişcarea Populară, el spunând atunci că Cezar Preda, care a lipsit de la eveniment, "preferă să atace dreapta politică decât să se lupte cu cei aflaţi la guvernare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cezar-preda-basescu-a-vrut-sa-faca-un-partid-de-maicute-nu-i-a-iesit-a-facut-partid-de-frustrati-11471743
11471743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.