Teamnet va furniza MAE un portal de 4,5 mil. euro

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 06 octombrie 2013 124 afişări

Integratorul Teamnet International va furniza Ministerului Afacerilor Externe un portal care va facilita accesul cetăţenilor străini la procesul de obţinere a vizelor pentru România, valoarea contractului fiind de 20,4 milioane de lei, (4,5 milioane de euro) pe 7 luni.

Teamnet va furniza MAE un portal de 4,5 mil. euro

"Sistemul E-Viza va fi în esenţă un serviciu electronic pus la dispoziţia aplicanţilor în vederea obţinerii vizei pentru România prin intermediul internetului, care îi va ajuta şi asista în procesul de constituire a dosarului de aplicare. Acest proiect vizează atât creşterea gradului de satisfacţie în rândul publicului aplicant prin oferirea posibilităţii de a-şi constitui dosarul de aplicare pentru viză de acasă sau dintr-o altă locaţie dotată cu conexiune la internet, cât şi eficientizarea muncii angajaţilor serviciilor consulare române prin faptul că o parte din dosarele aplicanţilor se pot constitui fără implicarea lor directă", se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Portalul nu vizează gestionarea efectivă a cererilor de viză pentru România, care este responsabilitatea actualului sistem de acordare a vizelor pentru România, ci va juca doar rolul de interfaţă electronică între SNIV şi utilizatorii aplicanţi în cadrul portalului, se mai spune în document. Contractul a fost atribuit la 13 septembrie şi va fi finanţat din fonduri europene. Alături de cea a Teamnet International, la licitaţie au mai fost depuse trei oferte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
teamnet,
e-viza,
mae,
portal,
vize,
afaceri,
licitatie
/actualitate/teamnet-va-furniza-mae-un-portal-de-4-5-mil-euro-11464061
11464061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.