Cele mai puternice 100 de femei din business: Ileana Nicolae, Head of Eastern Europe { Sika }

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 03 mai 2019 228 afişări

„Regula mea principală în carieră este win-win. Afacerile bune sunt benefice pentru toate părţile implicate.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Ileana Nicolae, Head of Eastern Europe { Sika }

•   Ileana Nicolae este director regional pentru 18 ţări din Europa Centrală şi de Est şi coordonează activitatea Sika AG pentru 15 subsidiare;  anterior, a condus activitatea grupului Sika în România timp de 12 ani, de unde a evoluat în rolul actual, în aprilie 2014.

•   Din punctul ei de vedere, pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de capital, idei inovatoare, tenacitate şi răbdare: „A activa în domeniul vânzărilor consultative necesită o pregătire profesională de top. Afacerile se bazează foarte mult pe încredere reciprocă şi relaţii de lungă durată, aşa că nu e bine să promovezi ceea ce nu poţi livra“.

•   Un principiu important pentru ea este acela că oamenii buni te ridică, de aceea s-a înconjurat întotdeauna de profesionişti.

•   Consideră că este importantă asigurarea viitorului, motiv pentru care dezvoltarea personală şi profesională a angajaţilor este esenţială.

Cifră de afaceri la nivelul regiunii: 500 mil. franci elveţieni (440 mil. euro)

Număr de angajaţi: 1.000

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.