Afacere de trei miliarde de euro! Cel mai bogat om al ţării e gata să facă mutarea secolului

Postat la 03 mai 2019 244 afişări

Roman Abramovic (52 de ani) ar fi dispus să vândă Chelsea în schimbul sumei de trei miliarde de lire sterline, anunţă presa din Regat, iar la cotitură aşteaptă cel mai bogat englez.

Afacere de trei miliarde de euro! Cel mai bogat om al ţării e gata să facă mutarea secolului

Sir Jim Ratcliffe (65 de ani) are o avere de 21 de miliarde de lire sterline şi poartă după el titlul de cel mai bogat englez. Există zvonuri conform cărora în urmă cu circa un an, Ratcliffe i-a oferit lui Abramovbic două miliarde de lire sterline pentru Chelsea, dar rusul a refuzat. Abramovich are probleme care nu provin din lumea fotbalului.

Relaţiile dintre Marea Britanie şi Rusia s-au deteriorat odată cu încercarea de asasinare a fostului spion rus Sergei Skripal, otrăvit la 100 de kilometri de Londra, iar viza de şedere a lui Roman Abramovic în Regat nu a mai fost prelungită. Pus într-o situaţie încâlcită, miliardarul rus şi-a luat cetăţenie israeliană.

Contactat de BBC, Sir Jim Ratcliffe a vorbit despre posibilitatea de a cumpăra Chelsea: "Niciodată să nu spui niciodată, dar nu ştiu cum se vor termina aceste discuţii". În mod ironic, Sir Jim Ratcliffe este un suporter al echipei Manchester United.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miliarde,
afaceri,
mutare,
chelsea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.