Cele mai puternice 100 de femei din business: Evie Filissiadi, country manager { grupul La Voici Mode (Marks & Spencer) }

Autor: Ioana Matei Postat la 08 mai 2019 170 afişări

„Ziua în care mă voi trezi şi nu mă voi simţi nerăbdătoare şi încântată să merg la serviciu va fi ziua în care îmi voi schimba jobul.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Evie Filissiadi, country manager { grupul La Voici Mode (Marks & Spencer) }

•   Evie Filissiadi are o experienţă de 27 de ani în companii internaţionale mari precum Germanos Mobil, British Petroleum sau Marks & Spencer, iar din anul 1998 lucrează în retail.

•   Spune că este foarte strictă cu ea însăşi, motiv pentru care reevaluează în fiecare zi deciziile şi acţiunile proprii pentru a evita repetarea greşelilor.

•   Şi-a dorit mereu să fie cea mai bună în ceea ce face şi să fie loială valorilor sale,  să fie inovatoare, să-şi inspire echipele şi oamenii din jurul ei, să conducă prin exemplu, întotdeauna prin integritate - consideră feedbackul ca fiind cel mai mai puternic instrument din cariera sa.

•   Crede că România este o piaţă cu o rată de creştere puternică şi cu un potenţial foarte mare, dar în care trebuie să asculţi nevoile oamenilor şi să fii flexibil.

•   Îi sfătuieşte pe tinerii aflaţi la începutul carierei să aibă viziune asupra rolului lor profesional, dar să fie pregătiţi să lucreze foarte mult, să se provoace pe ei înşişi, să nu le fie teamă să fie diferiţi şi să conducă prin puterea exemplului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
manager,
refuz,
serviciu,
cariera,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.