Eveniment cu zeci de mii de cai putere destinat iubitorilor de automobile

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 mai 2019 125 afişări

Cele mai senzaţionale 200 de maşini tunate din ţară îşi dau întâlnire la a doua ediţie a EuroCar Rooftop Meet, în weekend-ul 11-12 mai, în parcarea supraterană de la Veranda Mall. Evenimentul organizat de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionaţi de autoturisme modificate, reuneşte maşini care ajung chiar până la 800 de cai putere.

Eveniment cu zeci de mii de cai putere destinat iubitorilor de automobile

Intrarea este gratuită pentru vizitatori şi vor putea interacţiona atât cu proprietarii, cât şi cu bijuteriile acestora pe patru roţi, în intervalul orar 10:00-18:00, sâmbătă şi duminică.

 

În prima zi a evenimentului cei peste 80.000 de cai putere ai maşinilor vor putea fi auziţi şi puşi la treabă printr-o serie de concursuri menite să ţină cu sufletul la gură audienţa.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.