Cele mai puternice 100 de femei din business: Andreea Pîrvu, CFO { Flanco Retail }

Autor: Andra Stroe Postat la 07 mai 2019 212 afişări

„Trăim într-o eră în care trebuie să inventezi şi să te «reinventezi» pentru a face faţă schimbărilor şi, de ce nu, pentru a da efectiv trendul în piaţă. Ulterior, pentru a ţine pasul, este nevoie de multă energie, însoţită de pasiune pentru compania şi domeniul în care activezi. Dar şi pentru oamenii din jurul tău, deoarece numai cu ajutorul celorlalţi vei reuşi să îţi atingi obiectivele. Nu în ultimul rând, ai nevoie de consecvenţă şi de păstrarea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Andreea Pîrvu, CFO { Flanco Retail }

•   A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Bucuresti şi deţine o diplomă de master în audit şi servicii de management financiar din partea aceleiaşi instituţii.

•   Face parte din echipa Flanco Retail de peste opt ani iar departamentul pe care îl conduce în prezent are o echipă de 30 de specialişti.

•   Etica, moralitatea, respectul şi fair play-ul sunt valorile fundamentale după care se ghidează atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională şi spune că este esenţial să ne găsim puterea de a transforma în oportunităţi ceea ce iniţial poate părea o problemă sau chiar o ameninţare.

•   Crede că pentru a reuşi în orice domeniu, inclusiv în cel financiar, ai nevoie de foarte multă determinare şi ambiţie şi că trebuie să fii flexibil şi deschis către schimbare, consecvent, să ai capacitatea de a te adapta momentului, situaţiei şi dinamicii mediului în care îţi desfăşori activitatea, iar în timp, pe măsură ce vei ajunge la o cunoaştere profundă a domeniului de activitate, vei câştiga şi competenţa, autoritatea şi credibilitatea, fără de care nu poţi spune că ai un succes deplin. 

Cifră de afaceri (2018): 1,07 mld. lei

Profit (2018): 21 mil. lei

Număr de angajaţi: >1.500

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.