Cele mai inedite produse de la CES 2014 (GALERIE FOTO)

Autor: Oana Netbai Postat la 07 ianuarie 2014 524 afişări

În Las Vegas a debutat cea mai cunoscută expoziţie tehnologică - Consumer Electronic Show (CES). La acest eveniment participă peste 3.000 de companii cu cele mai inteligente produse tehnologice. Târgul se desfăşoară sub egida „wearables”, adică PC-uri „de buzunar”.

Producătorii de automobile au pregătit pentru CES  modele de maşini echipate cu sistemul Android. Potrivit anunţului făcut de Google, gigantul a încheiat o înţelegere cu General Motors, Honda, Audi, Hyundai şi Nvidia pentru a echipa maşinile cu sistemul de operare Android.

Brian Krzanich, directorul executiv al Intel, a precizat că cel mai mare producător de cipuri a ales să se orienteze spre terminalele mobile. Astfel, compania s-a prezentat la CES cu un software pentru smartphone-uri care se pot controla prin microfon şi cască. Şi cu un nou procesor dezvoltat pe tehnologia Quark.

Toshiba a adus la CES câteva modele de televizoare care au LED Full HD şi un nou Chromebook cu un ecran de 13 inchi, o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi un processor Intel Celeron 2955U.

Şi Samsung uimeşte la CES. Producătorul sud-coreean a expus la CES televizorul Curved Ultra High Definition cu o diagonală de 105 inch şi două modele de PC-uri: ATIV Book 9 si ATIV One 7.

Nici televizoarele Sony nu lipsesc de la CES. Compania şi-a făcut apariţia la eveniment cu o gama de televizoare BRAVIA 4K Ultra H şi X9. Cei de la Sony au extins şi conceptul PLAY prin senzorul Head Tracker care detectează mişcările utilizatorului şi prin Tennis Sensor care poate fi ataşat la o rachetă de tenis, sporind viteza şi numărul de rotaţii.

ZTE are o prezenţă remarcabilă la CES 2014. Producătorul de echipamente de telecomunicaţii a impresionat la târgul tehnologic cu un sistem de control vocal pentru smartphone-uri. Acesta are rolul de a debloca telefonul prin recunoaşterea vocii celui care îl posedă.

Consumer Electronic Show, cea mai importantă expoziţie tehnologică, se închide pe 10 Ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
eveniment,
pc,
expozitie
/actualitate/cele-mai-inedite-produse-de-la-ces-2014-galerie-foto-11862634
11862634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.