Cel mai scump şi cel mai urât pulover de Crăciun din lume

Postat la 22 decembrie 2016 432 afişări

Cel mai scump şi cel mai urât pulover de Crăciun din lume

compania Tipsy Elves vinde cel mai scump şi mai urât pulover din lume cu imprimeu de Crăciun la un preţ fabulos, demn de un record.

Un tricoul cu Moş Crăciun călărind un inorog prin spaţiu a fost scos la vânzare la preţul de 24.000 de lire sterline. Motivul pentru care un articol vestimentar este atât de scump stă în cele peste 24,274 de cristale Swarovski cu care este acoperit, arată The Mirror. 

Firma parteneră Tipsy Elves, „cunoscută pentru reinventarea puloverelor urâte de Crăciun, care le furnizează oamenilor îmbrăcăminte scandaloasă ca să le condimenteze viaţa“, aşa cum se auto-descrie în mod ironic, a lucrat 52 de ore pentru realizarea acestui tricou cu mânecă lungă.    „Tipsy Elves a făcut echipă cu Swarovski pentru a vă aduce cel mai scump şi mai urât tricou din lume. Fă istorie cumpărând acest articol unic de colecţie şi setează recordul devenind proprietarul acestui pulover.“, a scris compania pe site.

Vezi aici cum arată cel mai urât şi cel mai scump pulover de Crăciun

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.