Cel mai mare târg de Crăciun din Capitală, în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul se va autofinanţa

Autor: Petru Mazilu Postat la 10 noiembrie 2022 289 afişări

Cel mai mare târg de Crăciun din Capitală, numit „West Side Christmas Market”, se va deschide la sfârşitul lunii noiembrie în Parcul Drumul Taberei din Bucureşti. Organizatorii anunţă că evenimentul se va autofinanţa.

Cel mai mare târg de Crăciun din Capitală, în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul se va autofinanţa

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 25 noiembrie şi va fi deschis până pe 27 decembrie. Potrivit organizatorilor de la Primăria Sectorului 6, în interior vor fi o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 mp. Tot în interior vor fi 60 de căsuţe de lemne pentru comercianţi şi numeroase instalaţii de lumini.

Târgul se va autofinanţa şi va aduce bani la buget, a anunţat primarul Sectorului 6.

„Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, şi îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potenţialul şi locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puţin să nu ieşim în minus. Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Aşa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creştem calitatea. Lucrăm cu nişte oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeaşi. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanţa, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoţii! E prima dată când se organziează aşa ceva în România”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

Organizatorii mai anunţă că vor fi seri cu muzică, concerte şi spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
târg,
crăciun,
capitală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.