Cei în vârstă cumpără în funcţie de recomandările tinerilor

Autor: Ioan Dornescu Postat la 23 iulie 2013 36 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Cei în vârstă cumpără în funcţie de recomandările tinerilor

Românii au călcat din ce în ce mai rar pragul produ­că­torilor de ferestre de la venirea crizei, majoritatea cumpă­rătorilor fiind din categoria celor interesaţi să-şi reamenajeze lo­cuinţele. Clientul de tâmplărie PVC prezintă două profiluri stan­dard: cei care îşi permit şi caută produse performante şi efi­ciente, în vreme ce românii cu portofelul mai uşor renunţă la calitate în favoarea unui preţ mai ieftin. Furnizorii de pro­filuri sunt sceptici faţă de o eventuală revenire pe plus a pieţei în acest an, în condiţiile în care unul din puţinii factori care ar putea aduce creşterea îl reprezintă exporturile, scrie revista BUSINESS Construct în cea mai recentă ediţie.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
produse,
termopan,
vanzari
/actualitate/cei-in-varsta-cumpara-in-functie-de-recomandarile-tinerilor-11144719
11144719
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Dezvoltatorii vor lua în vizor hotelurile vechi pentru a le demola şi pentru a dezvolta hoteluri şi blocuri noi. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.