Cei care vor să studieze moda nu mai trebuie să plece la Paris sau Londra

Postat la 01 noiembrie 2011 14 afişări

Un curs costă 5000 de euro iar profesorii, reprezentanţi ai unor companii precum Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche sau Armani, zboară special din Paris, în weekend, pentru a preda în Bucureşti.

Este vorba mai exact de programul artcademy- primele cursuri certificate internaţional în domeniul modei, lansat aseară oficial de L'Institut Supérieur Spécialisé de la Mode din Paris (MOD'SPÉ Paris) în colaborare cu Codecs.

Programul este structurat pe două etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) şi Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfăşoară pe durata unui an academic şi se finalizează cu câte o săptămână de studii şi practică la Paris.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-care-vor-sa-studieze-moda-nu-mai-trebuie-sa-plece-la-paris-sau-londra-8925702
8925702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.