Cea mai usoara metoda de a obtine viza de America

Postat la 26 septembrie 2013 890 afişări

Cetatenia americana este un lucru la care multi viseaza. Chinezii au gasit insa o solutie inedita care sa le permita sa ajunga usor pe “taramul fagaduintei”.

Cea mai usoara metoda de a obtine viza de America

Un raport citat de Reuters si preluat de Time Magazine arata un trend in crestere printre chinezi. Asiaticii apeleaza la mame surogat americane care sa le aduca pe lume copii. Potrivit legilor din SUA, oricine e nascut pe teritoriul tarii devine automat cetatean american si poate sa aplice pentru cartea verde pentru parinti, dupa implinirea varstei de 21 de ani. Daca ar fi sa comparam cu vizele pentru investitii, o alta metoda populara printre chinezii care vor sa ajunga in America, solutia mamelor surogat se dovedeste a fi mai ieftina, costand undeva intre 120.000 si 200.000 de dolari, potrivit Reuters.

Ideea cetateniei americane atrage multi asiatici, ingrijorati de calitatea vietii din statele de origine. Chinezii, in special, se confrunta cu un nivel ridicat de poluare si o multime de probleme in sanatate si siguranta alimentara. Mai mult, traiul in China nu e roz nici pentru cei cu venituri mari. Oficialii chinezi au demarat anul trecut o campanie anti-coruptie prin care incearca sa elimine fraudele. Astfel, toti cei ale caror averi au fost obtinute ilegal incearca acum sa se puna cumva la adapost si iau in serios posibilitatea de a se muta peste hotare, cu tot cu bani.

Mai multe pe incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
chinezi,
america,
metoda,
obtinere,
viza,
cetatenie,
solutie
/actualitate/cea-mai-usoara-metoda-de-a-obtine-viza-de-america-11401819
11401819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.