Cea mai ”preţioasă” substanţă: sângele albastru: Familia regală britanică valorează 88 de miliarde de dolari

Postat la 25 noiembrie 2017 441 afişări

Valoarea monarhiei britanice este de 88 de miliarde de dolari, potrivit unui raport lansat săptămâna aceasta, cu ocazia celebrării a 70 de ani de căsnicie între Regina Elizabeta a II-a şi a Prinţului Philip, anunţă Forbes.

Cea mai ”preţioasă” substanţă: sângele albastru: Familia regală britanică valorează 88 de miliarde de dolari

Firma de consultanţă în business Brand Finance calculează valoarea monarhiei britanice în fiecare an, estimând valoarea asset-urilor concrete deţinute de aceştia, cât şi a valorii impactului de brand, printre alte contribuţii mai puţin tangibile.

 

Această valoare nu include finanţele specifice ale reginei şi ale rudelor acesteia, familia Windsor, în calitate de cetăţeni privaţi. Numele reginei a apărut, de exemplu, în mijlocul scandalului recent denumit Paradise Paper, printre alte nume de companii care, în mod controversat, dar legal, utilizează conturi de tip offshore pentru a evita taxele.

 

Cercetarea documentată de Brand Finance arată că monarhia contribuie cu peste 2,4 miliarde de dolari, în fiecare an, la economia Marii Britanii.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.