Cea mai mare tranzacţie de terenuri din 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 22 august 2018 148 afişări

Telekom Romania anunţă finalizarea vânzării terenului situat în zona Floreasca din Bucureşti, către One United Properties. Preţul la care a fost încheiată tranzacţia este de peste 18 milioane de euro, aceasta fiind, astfel, cea mai mare tranzacţie de terenuri de pe piaţa imobiliară din Bucureşti din acest an.

Cea mai mare tranzacţie de terenuri din 2018

Terenul intravilan, cu o suprafaţă de 25.839 mp, este compus din două loturi, de 24.786 mp şi, respectiv de 1.053 mp, şi are o deschidere de aproximativ 120 de metri către lacul Floreasca. În cadrul tranzacţiei, One United Properties a fost reprezentat de Alexandru Boff, broker cu o experienţă de peste 12 ani în segmentul de rezidenţial high-end.

Licitaţia a fost demarată în luna februarie 2018, cu un preţ de pornire de 13,9 milioane de euro, fără TVA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.