Cum au încercat patru profesori de logică să-l asasineze pe Liviu Dragnea

Postat la 22 august 2018 322 afişări

Liviu Dragnea, al treilea demnitar (cu) cheie, dacă numărăm de la Preşedintele republicii în jos, a venit aseară cu o veste bună, după ce Traian Băsescu nu ne lăsase nici o speranţă: România e un ”stat parţial mafiot”.

Cum au încercat patru profesori de logică să-l asasineze pe Liviu Dragnea

Însă, cum o veste bună nu vine niciodată singură, am primit şi una proastă: asupra preşedintelui Camerei Deputaţilor a avut loc anul trecut o tentativă de asasinat!

Cu asasinatele nu ne jucăm, întrucât ele ne pot afecta emoţional şi, uneori, pot fi mortale.

Patru persoane s-au cazat în aprilie 2017, timp de trei săptămâni, la Athenee Palace, ca să ducă la îndeplinire odiosul plan. De ce a fost nevoie de atâţia, ştiut fiind că trei săptămâni la Athénée Palace nu-şi poate permite decât Darius Vâlcov şi doar dacă şi-ar extrage un Picasso din perete?

Erau patru, pentru că erau specializaţi: unul a citit manualul de utilizare, al doilea ar fi armat, al treilea ar fi luat în cătare şi, în sfârşit, al patrulea ar fi apăsat pe trăgaci. În condiţiile astea, nu-mi pot explica faptul că nu l-au nimerit.

Investigând cazul în cursul nopţii, deşi pe întuneric, nu mi-a fost prea greu să-i identific pe asasinii plătiţi. Primul indiciu - chiar locul în care s-au cazat cei patru şi faptul că au citit-o cu toţii pe doamna R. G. Waldeck. Dacă vrei să mănânci şaorma te duci în Dristor, dacă vrei să mânânci bătaie – în Pantelimon. Dacă însă vrei să savurezi cele mai proaspete bârfe politice, dacă vrei să  miroşi toată floarea cea vestită a spionajului global, dacă vrei să admiri cei mai sofisticaţi asasini plătiţi, dacă doreşti să vezi şi să fii, la rându-ţi, văzut, te cazezi la Athenee Palace. Aţi putea obiecta că asta era în perioada interbelică, dacă nu ne-am afla şi acum între războaie.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.