Ce spune Viorica Dăncilă despre întâlnirea ratată cu Jean Claude Juncker: S-au folosit instituţii în jocurile politice

Postat la 18 septembrie 2018 101 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, referindu-se la întâlnirea ratată de luni cu preşedintele CE, Jean Claude Juncker, că este regretabil că s-au folosit instituţii ale statului în jocuri politice.

Ce spune Viorica Dăncilă despre întâlnirea ratată cu Jean Claude Juncker: S-au folosit instituţii în jocurile politice

”Din păcate nu pot să nu remarc faptul că şi această reuniune internaţională este politizată într-un mod total lipsit de responsabilitate şi de etică. Acumularea de capital electoral nu ar trebui să primeze în faţa intereselor economice ale României. Este regretabil faptul că se folosesc astfel de evenimente şi instituţii ale statului în jocurile politice, evenimente care ar trebui să promoveze România şi care să nu aibă mize personale, evenimente care sunt folosite de multe ori în detrimentul intereselor publice ale României, aducând costuri de imegine pentru ţara noastră”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă urma să se întâlnească luni seara cu preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pe aeroportul Băneasa, însă cei doi nu s-au mai întâlnit.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.