Ce spune autorul uneia dintre cărţile pe care le-ar fi plagiat Ponta

Postat la 19 iunie 2012 42 afişări

Autorul uneia dintre cărţile pe care le-ar fi plagiat Victor Ponta în lucrarea sa de doctorat, magistratul Dumitru Diaconu, spune că a aflat din presă despre acuzaţiile aduse premierului, că nu ştie dacă lucrarea i-a fost copiată şi că nu va sesiza Consiliul Naţional de Etică.

Declaraţia a fost făcută, marţi, într-o conferinţă de presă, în numele judecătorului Dumitru Diaconu, de la Curtea de Apel Piteşti, de către purtătorul de cuvânt al instanţei respective, judecătorul Marius Andreescu, care a adăugat că Diaconu spune că nu îl cunoaşte personal pe premierul Victor Ponta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Domnul judecător Dumitru Diaconu spune că nu are cunoştinţă de existenţa plagiatului ca atare şi că nu dânsul este în măsură să aprecieze dacă lucrarea sa a fost sau nu sursa de inspiraţie, dacă a fost plagiată aşa cum s-a afirmat în presă", a declarat Andreescu. "Oricum, necunoscând în detaliu despre ce e vorba, dânsul nu se simte lezat într-un fel şi nu intenţionează, cel puţin deocamdată, să întreprindă nimic concret, având în vedere această situaţie", a spus Andreescu.

Dumitru Diaconu este profesor de drept la Universitatea din Piteşti şi magistrat la Curtea de Apel Piteşti.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-spune-autorul-uneia-dintre-cartile-pe-care-le-ar-fi-plagiat-ponta-9761694
9761694
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.