Ce sfaturi le dă tinerilor din România brokerul care a asigurat finala Europa League

Autor: Ioana Matei Postat la 19 noiembrie 2013 139 afişări

Răzvan Rusu este fondatorul Leader Team, societatea de brokeraj în asigurări care a fost responsabilă pentru încheierea unor poliţie de asigurare inedite precum asigurarea finalei Europa League 2012 de la Bucureşti, pentru expoziţia „The Human Body” de la muzeul Antipa, pentru spectacolul Cirque du Soleil sau pentru evenimentul White Sensation.

În 2012, Leader Team a intrat în topul primilor 40 de brokeri din România, cu o valoare totală a primelor intermediate care a depăşit 1,75 milioane de euro. După ce a lucrat la una dintre companiile mari de asigurări de pe piaţa autothtonă, Răzvan Rusu a activat în industria auto până în 2007, când şi-a dezvoltat propria companie.

Suma asigurată în medie pentru un eveniment de amploarea spectacolelor Cirque du Soleil sau expoziţia “The Human Body ”  este de circa 5-6 milioane de euro. Europa League a fost asigurată la valoarea de cinci milioane de lire sterline.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-sfaturi-le-da-tinerilor-din-romania-brokerul-care-a-asigurat-finala-europa-league-11707218
11707218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.