Grecii caută în Rusia cumpărători pentru circa 300 de hoteluri

Postat la 22 noiembrie 2013 89 afişări

Proprietarii a circa 300 de hoteluri din Grecia încearcă sã găsească investitori în Rusia pentru a vinde unităţile de cazare, a declarat un oficial al Asociaţiei Companiilor Elene din Turism.

Grecii caută în Rusia cumpărători pentru circa 300 de hoteluri

 Hotelierii eleni au transmis deja informaţiile relevante ambasadei Rusiei din Atena, a declarat preşedintele onorific al organizaţiei, Nikos Angelopoulos, citat de cotidianul Kathimerini.

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Companiilor Elene din Turism, Andreas Andreadis, se va întâlni cu oficiali ai băncilor în zilele următoare, pentru a găsi o soluţie la problemele de finanţare din turism.

Andreadis a declarat la începutul săptămânii că se aşteaptă ca încasările Greciei din turism să crească anul următor cu 13%, la nivelul record 13 miliarde de euro, sporind astfel şansele economiei de a ieşi din recesiune în 2014, conform aşteptărilor guvernului şi instituţiilor internaţionale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grecii-cauta-in-rusia-cumparatori-pentru-circa-300-de-hoteluri-11714828
11714828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.