Grupul media Tribune suprimă 700 de posturi la publicaţiile sale

Postat la 21 noiembrie 2013 108 afişări

Grupul media american Tribune, care deţine, printre altele, cotidianul Los Angeles Times, a anunţat miercuri că va suprima 700 de posturi din cadrul publicaţiilor sale, din cauza crizei prelungite prin care trece acest sector de activitate.

Grupul media Tribune suprimă 700 de posturi la publicaţiile sale

 "Pe termen lung, vor avea loc mici reduceri în echipele editoriale", dar "majoritatea posturilor suprimate" vor viza alte funcţii, precum cele comerciale şi cele din publicitate, a precizat directorul general al grupului, Peter Ligori, într-un interviu acordat pentru Los Angeles Times.

Grupul Tribune, care a ieşit din faliment în 2012, după patru ani de restructurări, spune că reducerile de posturi, care vor fi făcute în ianuarie, vor trebui să crească eficienţa şi să uşureze tranziţia spre domeniul online.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-media-tribune-suprima-700-de-posturi-la-publicatiile-sale-11712458
11712458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.