Ce reguli trebuie să respecţii când mergi la restaurant, teatru sau cinema din 25 ianuarie

Postat la 25 ianuarie 2021 84 afişări

Ce reguli trebuie să respecţii când mergi la restaurant, teatru sau cinema din 25 ianuarie

Restaurantele, teatrele şi cinematografele s-au redeschis astăzi, în Bucureşti. Localurile au program limitat şi pot funcţiona la interior la 30% din capacitate. Clienţii trebuie să respecte anumite reguli când ies la un local, teatru sau cinema

Petrecerile şi mesele festive sunt, în continuare, interzise. Incidenţa în Capitală a scăzut până la 2,37 cazuri la mia de locuitori, asftel încât Bucureştiul a intrat în „scenariul galben”

Ziua cea mare a sosit. Dacă locuieşti în Bucureşti, de azi poţi merge, din nou, la restaurant, la teatru sau cinema. Nu în orice condiţii, însă.

Eşti obligat să respecţi mai multe reguli dacă mergi la restaurant:

Întâi de toate, să nu uităm că la aceeaşi masă pot sta cel mult şase persoane, asta dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii.

 Ştim deja că localurile pot funcţiona, la acest moment, la 30% din capacitate, asta înseamnă o masă ocupată, două libere la interior.

 Când ne deplasăm în zonele comune, pe holuri sau la toalete, trebuie să ne punem masca.

 Şi să nu uităm că la ora 21 localurile se închid.

 Iar petrecerile de orice fel, mesele festive, nunţile şi botezurile sunt în continuare interzise.

Regulile dacă mergi la restaurant la teatru sau la cinema:

 În sălile de teatru, cinema sau spectacole, masca este obligatorie pe toată durata evenimentului. La intrare se trece printr-un triaj, intrarea şi ieşirea din sala de teatru sau cinema se fac gradual, pentru a evita aglomeraţia.

 Biletele se pun la vânzare la 30% din capacitate, iar la cozi trebuie respectată distanţa de 1,5 m, care trebuie şi marcată corespunzător de către organizatori.

 La cinema, de asemenea, se asigură folosirea de ochelari 3D de unică folosinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
teatru,
cinema,
reguli

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.