Ce puteţi citi în noul număr din Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 06 iulie 2020 212 afişări

Ce puteţi citi în noua ediţie Business MAGAZIN:

  • Wargha Enayati a câştigat suficient de mulţi bani din imobiliare încât în 1995 să poată intra în domeniul său de expertiză, cel medical. A fondat astfel prima clinică privată din România, iar de atunci premierele s-au ţinut lanţ. Când va fi lansat cel mai nou proiect al fondatorului medicinei private în România, o investiţie de 60 de milioane de euro?
  • Dacă nu te adaptezi, poţi să dispari, este una dintre filosofiile băncii de investiţii daneze Saxo Bank. Care sunt celelalte principii de business ale companiei care a navigat prin mai multe crize a a povestit pentru Business MAGAZIN chiar Kim Fournais, fondatorul şi CEO-ul companiei.
  • O nişă pe segmentul imobiliarelor neexploatată până acum ar putea fi soluţia atât pentru proprietarii care au rămas fără turişti prin Airbnb, pentru cei care închiriază pe termen lung, dar şi pentru nomazii prezentului, care nu pot sau nu vor să se stabilească într-un singur loc. Soluţia, Naiss, prima platformă de închiriere cu luna de pe piaţa locală.
  • Un complex de lux născut într-o zonă mlăştinoasă din Delta Siretului atrage din ce în ce mai mulţi turişti. Care este povestea Zaga-Zaga, veţi putea citi în cea mai recentă ediţie de Business MAGAZIN.

Despre toate aceste subiecte, dar şi despre multe altele, veţi putea citi în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.