Ce puteţi citi în noua ediţie de Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 28 septembrie 2020 72 afişări

  • Business MAGAZIN a lansat ediţia specială dedicată iniţiativelor de corporate social responsibility (CSR). Cu businessurile afectate, închise în unele domenii, venituri zero pentru multe dintre companii, ştirile despre solidaritate care au venit dinspre mediul de business au dominat totuşi cele 6 luni de pandemie. Dar nu doar în contextul pandemic implicarea companiilor în probleme ale societăţii devine din ce în ce mai importantă şi în România. În iniţiativele lor - chiar dacă o  bună parte sunt orientate în lupta împotrica COVID-19 - veţi regăsi şi multe alte soluţii pentru probleme mai vechi ale societăţii româneşti. Cât de responsabile sunt, de fapt, companiile din România, vă lăsăm să descoperiţi citind despre iniţiativele de CSR incluse în cea mai nouă ediţie a revistei.
  • Pandemia de COVID-19 schimbă din temelii piaţa muncii din toată lumea. Dacă în vremuri de normalitate, companiile ofereau câteva zile pe lună de lucru de acasă, acum cele mai mari două bănci din România, BT şi BCR, mari angajatori precum Bosch, Michelin, centre de servicii sau dezvoltare IT spun că vor extinde telemunca şi postpandemie. Cum va arăta viitorul muncii în România?
  • Alibaba, compania părinţe al platformei de achiziţii online Aliexpress dedicată exclusiv cumpărăturilor din afara Chinei, este cel mai mare retailer din lume, dar acest lucru se datorează mai ales imensei pieţe chineze. Însă ambiţia fondatorului Jack Ma este ca până în 2036 gigantul său să-şi obţină jumătate din venituri din străinătate. Cum arată teleshoppingul erei digitale?
  • Bannersnack, o companie din Oradea, şi-a setat ţinta sus de tot: să ajungă în top trei furnizori de aplicaţii de design grafic la nivel mondial. Compania concurează cu gigantul american Adobe, referinţa la nivel global pentru aplicaţiile de editare foto-video şi grafică, iar primul pas în drumul său spre podium este rescrierea completă a platformei sale de design grafic.

Citiţi despre aceste subiecte, cât şi despre altele, în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.