Ce puteţi citi în noua ediţie de Business MAGAZIN

Autor: Ioana Matei Postat la 24 august 2020 235 afişări

Doar 16 companii antreprenoriale româneşti au avut în 2019, la finalul a 30 de ani de capitalism, o cifră de afaceri de cel puţin un miliard de lei. Care sunt cele mai mari firme controlate de antreprenori români după cifra de afaceri veţi putea citi în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.

Piaţa imobiliară a trecut prin diverse încercări, una dintre cele mai răsunătoare fiind criza din 2008. Cât te costă să fii proprietar în Bucureşti, în contextul noii crize?

Pandemia de COVID-19 a tras un semnal de alarmă în ceea ce priveşte sănătatea şi sistemul imunitar. Achiziţiile de produse bio şi naturale au explodat în acest context, dupa cum spune Ciprian Stancu, fondatorul unui magazin online de profil.

Călin Popescu a transformat ideea celui de-al treilea ecran inteligent într-un produs vandabil - oglinda inteligentă de fitness Vaha. Disponibilă deocamdată doar în Germania, aceasta ar putea ajunge în curând şi în România. Deocamdată, firma a strâns finanţări de peste 20 de milioane de euro şi îşi plănuieşte expansiunea din Berlin.

Soarta familiei Benetton, cândva simbol al antreprenoriatului italian, a luat o direcţie nefericită după ce prăbuşirea unui pod de infrastructură i-a adus imperiul infrastructurii în colimatoriul guvernului populist de la Roma, scrie Politico. Care este povestea imperiului Benetton?

Despre toate aceste subiecte, dar si despre altele, cititi in cel mai nou numar de Business MAGAZIN

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.