Ce puteţi citi în noua ediţie Business MAGAZIN - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 13 iulie 2020 434 afişări

  • Au lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii din lume, pe pieţe care de care mai puternice sau mai speciale. Au ocupat poziţii de top management şi şi-au construit CV-uri puternice care le permit să conducă afaceri de zeci sau sute de milioane de euro şi să coordoneze echipe de sute sau mii de salariaţi. Iar apoi au decis să se întoarcă în România, pentru că acasă e doar una. Cine sunt managerii de top care au mizat cel mai recent pe România, veţi putea citi în noua ediţie de Business MAGAZIN.
  • Asigurările generale vor evolua în linie cu anul precedent, iar minusul de pe segmentul asigurărilor de viaţă va fi de aproximativ 5% anul acesta, cred reprezentanţii Uniqa Asigurări. Care au fost principalele măsuri luate de compania austriacă în noul context?
  • Mugur Gabriel Ionel, care a făcut parte din echipa care a condus spre listare prima companie românească din domeniul agriculturii, are un nou business. Lansat chiar în pandemie, ţinteşte cu acesta venituri de 300.000 de euro pentru doar câteva luni de activitate. Cum funcţionează Agrobazarul, veţi putea citi în Business MAGAZIN.
  • Să fii sustenabil aproape că nu mai este un trend, ci face parte din normalitate. Cel puţin aşa cred fondatorii R-Create, care au dezvoltat o soluţie pentru comercianţii online în scopul refolosirii pungilor. Pvoestea lor, în Business MAGAZIN.
  • La aproximativ doi ani de când a intrat în vigoare regulamentul general privind protecţia datelor (GDPR), România a devenit „campioană” la capitolul numărului de amenzi, fiind întrecută doar de Spania. Pentru ce s-au dat acestea şi care este valoarea lor, citiţi în noul număr al revistei.
  • Preşedintele Xi Jinping a cerut naţiunii chineze să conducă lumea în domeniul inteligenţei artificiale. Progresele înregistrate până acum arată că chinezii vor atinge acest obiectiv. Doar în 2018, 60 de companii de acolo au intrat în domeniul inteligenţei artificiale, iar realizările lor îi uimesc chiar şi pe germani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.