Ce muzică s-a căutat pe Google în 2016

Postat la 15 decembrie 2016 216 afişări

Ce muzică s-a căutat pe Google în 2016

Melodia "Fomation", lansată de starul pop Beyonce este pe prima poziţie în topul celor mai căutate piese pe Google în 2016. Anul acesta, oamenii din lumea largă au fost nostalgici după legendele dispărute. Pe poziţia a doua se regăseşte piesa "Purple Rain", lansată de Prince în 1984, informează BBC.

Beyonce a câştigat la gala MTV Video Music Awards opt premii, inclusiv pentru "Videoclipul anului" şi "Cel mai bun videoclip pop" pentru piesa "Formation", care se regăseşte pe albumul cinematografic "Lemonade".

"Lemonade", cel de-al şaselea album al lui Beyoncé, a fost lansat în data de 23 aprilie 2016. Odată cu albumul, a fost lansat şi filmul documentar cu acelaşi titlu. Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch şi Beyonce Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate în studio, la secvenţe filmate în America de Sud, secvenţe urbane pe timp noapte, imagini de arhivă şi filme realizate în familie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cautare,
google,
muzica,
beyonce,
lansare,
album,
pop,
pozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.