Ce investiţii în tehnologie face McDonald's - VIDEO

Autor: Adelina Mihai, Roxana Cârcior Postat la 12 martie 2019 147 afişări

Irina Panaite, director de resurse umane McDonald's România: „Noi vorbim despre foarte multă tehnologie, care a fost introdusă în restaurante, în ultimii ani şi pentru care s-au făcut investiţii majore.

"Avem self ordering kiosk-uri unde te duci şi practic interacţionezi cu o tabletă digitală. De asemenea am început implementarea în restaurant a servirii la masă, care este foarte tehnologizată. Evident că la început, ne-am pus aceste întrebări, facem aceste investiţii foarte mari. Venim cu lucruri foarte deosebite cum o să îmbrăţişeze? Angajaţii au  îmbrăţişat imediat tehnologia, pentru că această dependenţă de tehnologie pe care o au angajaţii zilei de azi este foarte plăcută. Ce am constatat este că le stă mult mai uşor să înveţe din mediul digital, urmăresc mult mai uşor orice informaţie pe care le-o pui pe site, pe aplicaţia de mobil, orice este tehnologizat. Chiar ne gandim când ne uităm la manualele sau la documentele pe care trebuie să le parcurgă în format fizic, deja au reacţia că sunt atât de multe. Pentru noi îmbrăţişarea tehnologiei a fost foarte bine primită. Ce va fi în viitor? Încercăm să ne asigurăm că vom oferi întâi pregătirea necesară, le vom arăta care sunt beneficiile, vor simţi că le este mai uşor în acest fel şi credem că absolut totul va fi în regulă. Deci până acum tehnologia a fost foarte bine îmbrăţişată.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.