Ce indemnizaţie lunară va avea directorul general al Nuclearelectrica

Postat la 27 august 2013 54 afişări

Directorul general al Nuclearelectrica, Daniela Lulache, va primi o indemnizaţie fixă brută lunară de 24.150 lei (5.439 euro), dar şi una variabilă, dacă îşi va îndeplini indicatorii şi criteriile de performanţă din contractul de mandat.

Ce indemnizaţie lunară va avea directorul general al Nuclearelectrica

 "În baza hotărârii AGA a Nucleareletrica din 22 august 2013, care fixează limitele indemnizaţiei fixe pentru administratorii executivi, Consiliul de Administratie al Nucleareletrica a stabilit următoarele cuantumuri ale indemnizaţiei fixe brute lunare pentru administratorii executivi: 24.150 lei brut lunar pentru directorul general, 22.950 lei brut lunar pentru directorul sucursalei Cernavodă, respectiv 95% din indemnizaţia directorului general", potrivit datelor companiei de stat.

Directorii care sunt şi membri ai Consiliului de Administraţie sunt administratori executivi. În perioada în care directorii deţin şi calitatea de administrator, aceştia sunt îndreptăţiţi doar la plata remuneraţiei conform contractului de mandat, fără să primească bani şi pentru calitate de membrul al CA.

"Indemnizaţia fixă brută lunară a directorilor poate avea un cuantum de maxim de şase ori media câştigului salarial brut pe ramura de activitate (...). Având în vedere cuantumul câştigului salarial mediu brut pe ramura energie anterior datei numirii administratorilor executivi, respectiv 4.028 lei brut lunar, rezultă că plafonul maxim brut lunar al indemnizaţiei fixe este de 24.168 lei brut lunar", menţionează Nuclearelectrica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-indemnizatie-lunara-va-avea-directorul-general-al-nuclearelectrica-11275616
11275616
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.