Ce faceţi cu banii când pieţele de capital sunt în derivă? Al doilea cel mai mare miliardar egiptean a investit aproape 6 miliarde de dolari în aur

Postat la 01 mai 2018 75 afişări

Majoritatea investitorilor consideră că zilele bune ale pieţelor de capital au luat sfârşit, dar nu şi-au retras încă investiţiile. Pe fondul acestei temeri, miliardarul egiptean Naguib Sawiris a investit jumătate din averea lui netă – 5,7 miliarde de dolari – în aur, potrivit Bloomberg.

Ce faceţi cu banii când pieţele de capital sunt în derivă? Al doilea cel mai mare miliardar egiptean a investit aproape 6 miliarde de dolari în aur

Acesta a transmis într-un interviu de săptămâna aceasta că are încredere în creşterea aurului, susţinând că metalul preţios va ajunge la 1.800 de dolari per uncie, adică 63 de dolari per gram, faţă de valoarea actuală de 1.300 de dolari per uncie, adică 45 de dolari per gram.

 

„Până la urmă există China, iar ei nu se vor opri din consum. Oamenii au mereu tendinţa de a se îndrepta spre aur în timpul crizelor, iar acum suntem într-o perioadă plină de crize”, a spus Sawiris. „Uitaţi-vă la Orientul Mijlociu şi la restul lumii, iar domnul Trump nu ajută”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.