Toţi ŞOFERII trebuie să afle asta! ANUNŢUL care vă poate face să treceţi URGENT la maşina electrică

Postat la 30 aprilie 2018 214 afişări

Reticenţa actuală a companiilor energetice de a investi în noi capacităţi de producţie ar putea însemna că, în câţiva ani, preţurile la petrol să ajungă până la 300 de dolari/baril, apreciază managerul Andurand Capital Management LLP, Pierre Andurand, citat de Bloomberg.

Toţi ŞOFERII trebuie să afle asta! ANUNŢUL care vă poate face să treceţi URGENT la maşina electrică

Pierre Andurand, unul dintre cei mai importanţi manageri ai fondurilor de investiţii din industria petrolului, a precizat duminică într-o serie de mesaje pe Twitter, că îngrijorarea cu privire la impactul vehiculelor electrice asupra cererii viitoare a însemnat limitarea investiţiilor în proiecte cu perioade lungi de timp.

„Paradoxal, aceste temeri de vârf ale cererii ar putea aduce cel mai mare şoc de aprovizionare vreodată. Dacă preţul petrolului nu creşte suficient de repede, 300 de dolari în câţiva ani nu este imposibil”, a scris Pierre Andurand pe Twitter.

Managerul fondului de investiţii petroliere Andurand Capital Management LLP, s-a opus, de asemenea, opiniei convenţionale conform căreia preţurile petrolului din trei cifre vor diminua creşterea cererii.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.