Ce „cadou” a primit dictatorul nord-coreean Kim Jong-un de la Donald Trump

Postat la 03 martie 2019 102 afişări

Pentagonul va înlocui exerciţiile militare de amploare Key Resolve şi Foal Eagle, desfăşurate împreună cu aliatul Coreea de Sud, cu unele mai mici, axate pe misiuni specifice, transmite NBC News.

Ce „cadou” a primit dictatorul nord-coreean Kim Jong-un de la Donald Trump

Decizia a fost luată după summitul de la Hanoi dintre preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong-un. Liderul de la Casa Albă a spus că exerciţiile Key Resolve şi Foal Eagle sunt „foarte scumpe”. Decizia a fost criticată imediat de specialişti. „De ce să mai negociezi cu Statele Unite când face concesii gratuit?”, a scris pe Twitter Abraham Denmark, un fost oficial de la Pentagon din timpul administraţiei Obama.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea,
donald trump,
kim jong un

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.