Ce apartament poţi să cumperi cu două milioane de euro? - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 februarie 2014 331 afişări

Portalul imobiliare.ro a prezentat un raport al celor mai scumpe proprietăţi din Bucureşti în cadrul căruia cel mai scump apartament are valoarea de două milioane de euro. Pentru cei care nu doresc totuşi să cheltuie o sumă atât de mare pentru un imobil în zona de nord a Capitalei, am pregătit o serie de proprietăţi ce pot fi cumpărate cu aceeaşi sumă de bani.

1. Apartament cu 2 dormitoare în Oxshott, Marea Britanie, la 15 km de Londra - 2 mil. euro

Designul iese în evidenţă în cadrul acestui apartament. Mobilierul de lux se îmbină cu tehnologia de ultimă generaţie pentru comfortul celor ce locuiesc aici.

Apartamentul vine şi cu două locuri de parcare în garajul subteran.

2. Apartament de 4 camere în Fiesole, Italia, la 3 km de Florenţa - 1.9 mil. euro

Apartamentul se află la primul etaj al unei vile istorice. Situat la poalele dealurilor de nord, distanţa de 3-4 km până în centrul Florenţei este uşor de parcurs.

Suprafaţa este de aproximativ 250 mp, iar în apartament veţi găsi lucruri unice precum un şemineu antic, detalii arhitecturale vechi şi tavane decorate. Terasa are 160 mp şi este orientată către oraş.

3. Penthouse cu 3 dormitoare în Greenwich, Marea Britanie, la 5 km Londra - 1.85 mil. euro

Acest spaţiu este dotat cu sistem audio pe toată suprafaţa sa, iar terasa oferă o privelişte splendidă asupra oraşului Greenwich.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidenţial, astfel încât siguranţa proprietarilor e garantată.

4. Apartament cu 6 camere în Paris, Franţa, Arondismentul 16 - 2 mil. euro

Apartamentul este situat la etajul patru al unei clădiri vechi şi are o suprafaţă de 209 mp. Interiorul şi tavanele sunt decorate, iar balconul oferă o frumoasă perspectivă asupra Parisului.

5. Vilă în Kotor, Muntenegru - 2.1 mil. euro

Pentru cei care preferă o vilă pe malul mării, soluţia este pitorescul golf Kotor din Muntenegru, aproape de graniţa cu Croaţia. Casa are şapte dormitoare, şase băi, o suprafaţă de 235 mp şi o privelişte superbă de pe terasă.

Kotor este o localitate în plină dezvoltare, având parte de o multitudine de concerte, expoziţii şi târguri. Anual se organizează un festival la care participă în jur de 25 de mii de oameni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-apartament-poti-sa-cumperi-cu-doua-milioane-de-euro-galerie-foto-12076485
12076485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.