Ce a făcut Liviu Dragnea din închisoare a surprins autorităţile. Care a fost prima sa acţiune de la Penitenciarul Rahova

Postat la 23 iulie 2019 145 afişări

Ce a făcut Liviu Dragnea din închisoare a surprins autorităţile. Care a fost prima sa acţiune de la Penitenciarul Rahova

Fostul lider PSD a dat în judecată Inspecţia Judiciară, surse judiciare declarând pentru MEDIAFAX că este vorba despre o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care a fost clasată o plângere depusă de fostul preşedinte PSD ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluţia de clasare, contestată acum de fostul lider PSD.

Solicitarea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată luni la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti, nefiind alocat încă un termen de judecată.

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat execută în prezent, la Penitenciarul Rahova, o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisă în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. A fost a doua condamnare definitivă primită de Liviu Dragnea, după cea din dosarul Referendumului.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.