De la băuturi alcoolice la turism: de ce a decis grupul Alexandrion să cumpere un hotel în România şi ce veţi putea găsi în cadrul acestuia

Autor: Ioana Matei Postat la 23 iulie 2019 344 afişări

De la băuturi alcoolice la turism: de ce a decis grupul Alexandrion să cumpere un hotel în România şi ce veţi putea găsi în cadrul acestuia

Cifra de afaceri a hotelului New Montana din Sinaia, preluat anul trecut de Alexandrion Group a crescut în anul 2018 cu 23% faţă de anul precedent, iar profitabilitatea s-a mărit şi ea cu 22 de procente, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii hotelului.

 „Alexandrion Group a preluat Hotelul New Montana având o strategie clară de dezvoltare a acestuia şi propunându-şi să redefinească eticheta ospitalităţii. Scopul nostru este ca experienţele oferite de New Montana clienţilor săi să se alinieze experienţelor excepţionale oferite de Alexandrion Group consumatorilor săi.”, a declarat Stelios Savva, CEO al Alexandrion Group.

În 2018, cifra de afaceri a fost în creştere cu 23% faţă de anul precedent, ceea ce se traduce într-o creştere cu peste 7.000 a numărului de turişti cazaţi în Hotelul New Montana în 2018 comparativ cu 2017.  

„Anul 2018 a fost un an în care am stabilit o nouă strategie de vânzări, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ne aşteptăm la o creştere şi mai mare pentru 2019.”, a declarat Gabriela Boşcu, tourism sales director al Alexandrion Group.

„Această evolutie a cifrei de afaceri a fost susţinută de o echipă managerială formată din profesionişti cu experienţă în domeniul ospitalităţii.  În timpul care s-a scurs de la momentul preluării, ne-am străduit să transformăm  New Montana într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia pentru servicii la cele mai înalte standarde. Clienţii sunt întotdeauna prioritatea noastră.”, a declarat Simona Preda, General Manager New Montana Hotel.

În prezent, Hotelul New Montana din Sinaia oferă servicii de cazare, alimentaţie, SPA, piscină semi-olimpica şi sală de fitness.

New Montana Hotel & SPA din Sinaia are o capacitate de 360 de locuri şi găzduieşte orice tip de evenimente, de la o simplă conferinţă până la cocktail-uri cu 1000 de invitaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.