Cazul persoanelor găsite sechestrate la Houston: Un suspect a fost inculpat

Postat la 21 iulie 2013 29 afişări

Un suspect, Walter Renard Jones, a fost inculpat în cazul descoperirii vineri a patru bărbaţi în vârstă, sechestraţi de mai mulţi ani într-o locuinţă insalubră, dar şi a trei femei psihologic vulnerabile, la Houston, în sudul Statelor Unite, a anunţat presa americană sâmbătă.

Cazul persoanelor găsite sechestrate la Houston: Un suspect a fost inculpat

 Walter Renard Jones, în vârstă de 31 de ani, a fost inculpat pentru două capete de acuzare, pentru prejudicii provocate unor bătrâni, a anunţat Houston Chronicle.

Potrivit CNN, ar fi vorba despre nepotul proprietarei locuinţei.

Poliţia nu a confirmat această informaţie.

Bărbaţii - în vârstă de 80, 74, 65 şi, respectiv, aproximativ 50 de ani - au fost atraşi într-un fost garaj "cu promisiunea că vor primi bere şi ţigări. Ei nu puteau ieşi şi au fost nevoiţi să dea cecurilede pensie" răpitorului, a declarat Kese Smith, un purtător de cuvânt al poliţiei, pentru AFP. Ei dormeau pe sol, pe linoleum, şi nu aveau acces la toalete, a adăugat el, precizând că singura piesă de mobilier era un scaun.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-persoanelor-gasite-sechestrate-la-houston-un-suspect-a-fost-inculpat-11135258
11135258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.