Cazul femeii ucise şi tranşate în Argeş: Bărbat eliberat recent din penitenciar, reţinut ca suspect

Postat la 30 mai 2013 63 afişări

Un bărbat de 37 de ani din oraşul argeşean Topoloveni, eliberat din penitenciar în luna aprilie, unde a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru viol, a fost reţinut, în noaptea de miercuri spre joi, ca principal suspect în cazul uciderii femeii al cărei cadavru secţionat a fost găsit în râul Argeş

Cazul femeii ucise şi tranşate în Argeş: Bărbat eliberat recent din penitenciar, reţinut ca suspect

 Bărbatul, Florin Mârzăraru, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de omor deosebit de grav, tâlhărie şi profanare de morminte, anchetatorii spunând că acesta a luat-o cu maşina pe femeie, apoi a dus-o acasă, a ucis-o şi i-a secţionat cadavrul, aruncându-l în râul Argeş de pe podul Căteasca.

Conform anchetatorilor, există imagini de pe o cameră de supraveghere în care se poate vedea cum bărbatul ia la ocazie o tânără şi pleacă spre judeţul Dâmboviţa. În autoturism anchetatorii au găsit urme de sânge, acesta fiind cel mai solid indiciu că el ar fi ucis-o pe femeie.

Procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din PICCJ, Marius Iacob, a declarat că suspectul, care a fost audiat la Poliţia Topoloveni, în noaptea de miercuri spre joi, nu şi-a recunoscut fapta, refuzând să facă declaraţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-femeii-ucise-si-transate-in-arges-barbat-eliberat-recent-din-penitenciar-retinut-ca-suspect-10910898
10910898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.