Câţi bani poţi să faci din Instagram fără să fii influencer

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 20 august 2021 397 afişări

Câţi bani poţi să faci din Instagram fără să fii influencer

Utilizatorii de Instagram pot obţine venituri cuprinse într 200 şi 300 lei lunar dacă aleg să promoveze produsele diferitor business-uri. Singurul criteriu pe care aceştia trebuie să-l îndeplinească este să aibă un minim de 500 de followeri pentru a putea începe.

„Ai punctat foarte bine acest cuvânt. Business-urile  în principiu nu cunosc aceşti termeni. Aceşti tineri au posibilitatea lunar să scoată în medie 200 300 de lei. Este o sumă destul de bună şi destul de mare pentru o persoană care niciodată nu a beneficiat de ceva pentru timpul petrecut pe social-media”a declarant Ionuţ Pătrăşcoiu, fondator al platformei FameUp.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
video,
business,
obtinere,
produse,
refuz,
utilizatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.