Cătălin Rădulescu (PSD): O ordonanţă pentru amnistie şi graţiere este necesară. Să tragem o linie albă

Postat la 30 noiembrie 2018 60 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, vineri, că trebuie „trasă o linie albă” în domeniul justiţiei, iar pentru realizarea acestui lucru nu există altă măsură decât ordonanţă privind amnistia şi graţierea. Social-democratul susţine că declaraţiile lui Iohannis sunt ale unui „om disperat”.

Cătălin Rădulescu (PSD): O ordonanţă pentru amnistie şi graţiere este necesară. Să tragem o linie albă

„Nu a existat niciun fel de stat de drept în aceşti opt ani de zile. Nu a existat niciun fel de justiţie independentă. A fost o justiţie controlată de un grup mafiot, cu girul preşedintelui României. Atunci această amnistie şi graţiere nu numai că e necesară, dar nu poate exista o altă măsură nici legislativă, nici de alt gen, decât amnistia şi graţierea ca să acopere sau măcar să dea speranţă oamenilor care au fost condamnaţi nevinovaţi, anchetaţi, arestaţi nevinovaţi, făcute dosare, mă refer la toate categoriile sociale”, a declarat Cătălin Rădulescu, pentru MEDIAFAX.

 

Social-democratul a afirmat că ordonanţa privind amnistia şi graţierea este necesară pentru „a se trage o linie albă în justiţie”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amnistie,
gratiere,
ordonanta,
psd,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.