Cătălin Drulă: Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 mai 2023 50 afişări

Cătălin Drulă: Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că, de două luni, PSD şi PNL „se ceartă pe rotativă şi pe ministere”: „Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis?”. Şeful statului a spus, miercuri, că se aşteaptă ca negocierile să se finalizeze  până săptămâna viitoare.

„Unde e stabilitatea aia promisă de Iohannis? De două luni de zile mă uit cum PSD şi PNL se ceartă pe rotativă şi pe ministere. În loc să discutăm despre problemele reale ale românilor, vedem la televizor numai ştiri despre negocieri politice”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

El afirmă că, „între timp pensiile speciale sunt tot acolo, Euro a ajuns la un nivel istoric, iar profesorii debutanţi au tot salarii de 2400 de lei”.

Liderii PSD, PNL şi UDMR s-au reunit pentru a renegocia protocolul coaliţiei de guvernare. Potrivit unor surse politice, una dintre variante este ca din viitorul Executiv, care va fi condus de Marcel Ciolacu, să facă partea doar PSD şi PNL.

„Chestiunile legate de împărţirea ministerelor, de cine şi cum face Coaliţia sunt chestiuni care se negociază între partide. Nu este o negociere la care trebuie să participe preşedintele statului, însă aşteptarea mea este ca această negociere să se finalizeze până săptămâna viitoare, să se intre efectiv în procedurile care se vor finaliza, sper, în puţine zile cu un nou Guvern prin care se realizează aşa numita rotaţie, adică prim-miniştrii să se schimbe şi ministerele să se ocupe cu oameni performanţi”, spunea miercuri preşedintele Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
coaliţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.