Cât valorează cel mai mare creditor cu capital privat românesc

Postat la 08 decembrie 2012 14 afişări

Casa de investiţii Capital Partners şi-a propus să scoată la iveală "campionii locali", firmele româneşti care sunt subevaluate din cauza contextului economic şi politic.

"Pe termen mediu de 2 până la 3 ani, Banca Transilvania (TLV) ar tre bui să se tranzacţioneze la un multiplu de circa 1,5-1,6 faţă de capitalurile proprii (869-927 mil. euro), ceea ce se traduce într-un discount faţă de ceea ce considerăm noi a fi valoarea corectă de 394 mil. euro", susţin analiştii casei de investiţii Capital Partners, care şi-au propus să scoată la lumină discounturile la care sunt evaluaţi "campionii locali", adică acele companii care au rezultate mai bune decât cele ale companiilor din acelaşi sector de activitate din regiune.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
capital romanesc,
privat,
valoare
/actualitate/cat-valoreaza-cel-mai-mare-creditor-cu-capital-privat-romanesc-10378924
10378924
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.